Giulestenii au fost egalati dupa ce au condus cu trei goluri diferenta, declansand isteria fanilor, care au cerut plecarea antrenorului si a jucatorilor. Rapid a demonstrat inca o data ca 3-0 este un scor periculos pentru ei. La fel ca in retu

Giulestenii au fost egalati dupa ce au condus cu trei goluri diferenta, declansand isteria fanilor, care au cerut plecarea antrenorului si a jucatorilor.

Rapid a demonstrat inca o data ca 3-0 este un scor periculos pentru ei. La fel ca in returul campionatului trecut, in Cotroceni, elevii lui Razvan Lucescu au risipit un avantaj de trei goluri, obtinand doar o remiza.
NEBUNIE. ""La 3-0 nu ma mai asteptam la nimic, doar sa nu luam prea multe"", a spus directorul general al gazdelor, Marius Stan. ""Echipa mea s-a relaxat prematur, dovedind un amatorism total. Avem probleme psihice, asta e clar. A fost un spion al lui Feyenoord la meci, probabil o sa creada ca suntem o echipa nebuna"", a spus Lucescu, trecand apoi printre cauzele semiesecului si prestatia centralului Sebastian Coltescu: ""A fost un arbitraj foarte slab. Daca nu primeau un 11 metri usor, nu cred ca gazdele ar fi revenit. Echipa mea a jucat foarte bine in primele 40 de minute, cand puteam sa facem si 5-0. Pacat ca nu s-a terminat meciul la pauza"". ""Partida ne-a amintit de meciul cu FC National. Sunt foarte dezamagit si cred ca numai noua ni se putea intampla acest lucru"", a spus si atacantul Daniel Niculae.

INJURATI DE SUPORTERI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.