Constantin Trofin, Ovidiu Uscat (foto), Eva si Ani s-au intors din vacanta si luni, inca de la opt dimineata, vor fi prezenti la Antena 1 pentru a realiza ""Canalul de stiri"". Vor fi o multime de surprize in aceasta toamna in emisiune: una dintr
Constantin Trofin, Ovidiu Uscat (foto), Eva si Ani s-au intors din vacanta si luni, inca de la opt dimineata, vor fi prezenti la Antena 1 pentru a realiza ""Canalul de stiri"".

Vor fi o multime de surprize in aceasta toamna in emisiune: una dintre ele este aceea ca numarul prezentatoarelor va creste. Alaturi de cele doua frumoase gazde feminine, va mai exista si o a treia, in persoana Roxanei, cunoscuta publicului de la ""Ciao, Darwin!"", care tine la curent telespectatorii cu schimbarile de vreme. Toate rubricile vor fi mult mai dinamice, pentru ca, pe langa colaboratorii fideli ai emisiunii din sezoanele trecute, incepand de astazi vor mai veni la ""Canalul de stiri"" Alice Nastase, redactorul-sef al revistei Tango, cu o savuroasa rubrica mondena, Diana Metiu, care va informa publicul despre toate petrecerile cu lume buna din Bucuresti, si Alin Galatescu, care stie noile tendinte in moda. Multe concursuri trasnite, dar si rubrici noi vor anima ""Canalul de stiri"", cum ar fi ""In spatele fiecarui barbat se afla o femeie"", ""Ceva pute!"" sau ""Cum se-nmultesc leii"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.