Daca noi reusim acum sa schimbam presedintiile celor doua Camere, eu cred ca se va intelege in sfarsit, dupa 9-10 luni, in toata tara ca Alianta este la putere, isi face programul, are toate parghiile si merge inainte si, sigur, are si responsabilita
Daca noi reusim acum sa schimbam presedintiile celor doua Camere, eu cred ca se va intelege in sfarsit, dupa 9-10 luni, in toata tara ca Alianta este la putere, isi face programul, are toate parghiile si merge inainte si, sigur, are si responsabilitatea acestor lucruri. Daca ei vor reusi sa-si pastreze presedintii celor doua Camere, eu cred ca noi avem o mare problema. Daca ar fi dupa mine, eu as sugera ca, daca nu suntem in stare sa facem acest lucru, mai bine sa ne dam la o parte, pentru ca altfel ne vom duce in continuare intr-o incercare de guvernare care permanent va fi impiedicata si franata de ceilalti, care bineinteles ca va avea rezultate proaste si care va duce la un fel de situatie ca cea din '99-2000 a CDR, lucru care cred ca nu ar trebui sa se intample sau sa-l repetam pentru ca tatal meu avea o vorba: si prostii si desteptii gresesc, numai ca prostii gresesc acelasi lucru de fiecare data. Or, eu cred ca nu trebuie sa gresim a doua oara in acelasi fel, incercand sa punem in practica niste idei ale noastre cu niste oameni ai lor care nu au deloc apetit catre ideile noastre".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.