Consiliul Concurentei a declansat, din oficiu, o investigatie pe piata medicamentelor pentru tratarea afectiunilor oncologice. Tratamentul specific bolnavilor cu patologie oncologica se distribuie gratuit prin intermediul subprogramului national ''Pr
Consiliul Concurentei a declansat, din oficiu, o investigatie pe piata medicamentelor pentru tratarea afectiunilor oncologice. Tratamentul specific bolnavilor cu patologie oncologica se distribuie gratuit prin intermediul subprogramului national ''Preventie si control in oncologia patologica'', care pentru acest an a avut alocat un buget de 210 milioane RON pentru tratarea unui numar de 60.000 de bolnavi, precizeaza reprezentantii Consiliului Concurentei. Totodata, acestia fac apel atat la pacienti si cadre medicale, cat si la toti cei interesati sa acceseze site-ul www.competition.ro, FORUM, pentru a-si exprima punctele de vedere si pentru a face eventuale sesizari referitoare la investigatia declansata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.