In perioda 12-22 septembrie se va desfasura in statiunea Baile Calacea (jud. Timis) editia a doua a Taberei de creatie organizata de Filiala din Timisoara a Uniunii Artistilor Plastici (UAP), Directiunea Centrului balneologic si de tratament din loca
In perioda 12-22 septembrie se va desfasura in statiunea Baile Calacea (jud. Timis) editia a doua a Taberei de creatie organizata de Filiala din Timisoara a Uniunii Artistilor Plastici (UAP), Directiunea Centrului balneologic si de tratament din localitate, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis. Si-au confirmat participarea la tabara pictori, graficieni si sculptori din municipiile Timisoara, Resita si Arad. Timp de 10 zile vor lucra impreuna artistii: Romul Nutiu, Andrei Medinski, Georgeta Medinski, Constantin Catargiu, Adriana Tomici Ilin, Doru Vasiut, Cristea Mircioane, Matei Mircione si Maria Balea. Dupa inchiderea taberei se va organiza o expozitie de grup in vitrina sediului Sucursalei din Timisoara a Bancii Allianz-Tiriac, care va cuprinde o selectie a lucrarilor realizate la Baile Calacea. Directorul si coordonatorul artistic al Taberei de creatie este pictorul Adriana Tomici Ilin, vicepresedinte al Filialei timisorene a UAP. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.