Peste cinci sute de cereri de debransare de la sistemul centralizat de termoficare au fost depuse in ultima luna la sediul societatii de termoficare din Arad. Potrivit conducerii Centralei Electro-Termice (CET), societate care produce si distribuie a
Peste cinci sute de cereri de debransare de la sistemul centralizat de termoficare au fost depuse in ultima luna la sediul societatii de termoficare din Arad. Potrivit conducerii Centralei Electro-Termice (CET), societate care produce si distribuie agentul termic in oras, numarul solicitarilor de debransare s-a dublat in ultimele doua saptamani, pe masura ce se apropie termenul de 15 septembrie pentru efectuarea acestor operatiuni. "Este vorba in special despre familii care si-au instalat centrale de apartament de gaz sau de familii cu venituri reduse, care vor sa faca economii si renunta la sistemul centralizat", a declarat Adrian Ghilea, directorul comercial al CET Arad. Societatea de termoficare a pierdut de la inceputul anului peste 1.000 de abonati, iar in prezent in oras exista 102.000 de locuinte racordate la sistemul centralizat de termoficare. Conducerea CET sustine ca 250 de familii si-au depus, in ultimele luni, cereri de rebransare la sistemul centralizat de incalzire.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.