Proprietarii din zona Titulescu, nemultumiti de constructia Pasajului Suprateran in imediata apropiere a locuintelor lor, s-au intalnit ieri cu primarul general, Adriean Videanu. Daca la inceput discutiile au fost putin tensionate, la sfarsit atmosfe
Proprietarii din zona Titulescu, nemultumiti de constructia Pasajului Suprateran in imediata apropiere a locuintelor lor, s-au intalnit ieri cu primarul general, Adriean Videanu. Daca la inceput discutiile au fost putin tensionate, la sfarsit atmosfera a fost destinsa.

MEDIERE. Cu alte cuvinte, s-au intalnit dusmani si s-au despartit prieteni. Videanu le-a explicat oamenilor ca Pasajul Basarab a fost proiectat in urma unui studiu Jika facut de japonezi inca din 1999 si ca pe el nu vor circula masini care au peste sapte tone. Replicile nu au intarziat sa apara. ""Daca japonezul ii spunea domnului Udriste (n.r. - seful Directiei de Transporturi, prezent la discutie) sa-si puna o capra in casa, accepta?"", a spus preotul Bisericii ""Sfanta Paraschieva"". Primarul a sarit repede in ajutorul subalternului sau. ""Oameni buni, nu facem nimic impotriva dumneavoastra. Am crezut si in varianta subterana, dar dupa trei saptamani de intalniri cu specialistii am ajuns la concluzia ca tot cea supraterana este potrivita"", a spus primarul. Cei de pe Bdul Titulescu au cerut sa consulte documentatia care s-a facut pana acum la proiect, lucru acceptat de primarul general. Imediat, preotul a adus in discutie promisiunile lui Traian Basescu de pe vremea cand se afla la sefia Capitalei. ""Domnul Basescu ne-a spus ca va fi angajat un consultant independent pentru a-si spune parerea. Domnule Videanu, sunteti baiat bun. Haideti sa ne spalam rufele in familie. Sunt greseli si de o parte, si de alta."" Replica primarului n-a intarziat sa apara. ""Mi-a spus Preafericitul Teoctist ca nu pot eu sa gresesc cat poate el sa ierte."" Pana la urma discutia s-a terminat cu stabilirea unei alte intrevederi pentru saptamana viitoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.