a venit de la MUnchen, unde locuia, pentru a colecta banii, familia falsului consul a disparut. Politia din Graz presupune ca acesta e undeva in strainatate. Tot in Austria politia se afla pe urmele a doi infractori periculosi, de origine romana,
a venit de la MUnchen, unde locuia, pentru a colecta banii, familia falsului consul a disparut. Politia din Graz presupune ca acesta e undeva in strainatate.
Tot in Austria politia se afla pe urmele a doi infractori periculosi, de origine romana, suspectati pentru implicare intr-o serie de 30 de spargeri profesioniste ale seifurilor din incinta firmelor. Cazul a ajuns celebru data fiind amploarea si intervalul temporal foarte redus - doua luni - in care s-au produs spargerile. Cei doi fac parte, conform anchetatorilor care se ocupa de caz, dintr-o banda organizata profesionist, compusa din vreo 20 de membri.
Un alt roman, de 45 de ani, Ion N., aflat legal la munca in Austria, in localitatea Knitterfeld, a fost accidentat mortal de un copac in padurea unde lucra. Ajutorul, desi prompt, a fost insa prea tarziu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.