Dupa ce a acuzat mai multe probleme de sanatate, Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a ales sa ignore sfatul medicilor care i-au recomandat o pauza de o luna si a luat ieri loc pe banca tehnica a formatiei sale in meciul disputat, pe teren propriu,

Dupa ce a acuzat mai multe probleme de sanatate, Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a ales sa ignore sfatul medicilor care i-au recomandat o pauza de o luna si a luat ieri loc pe banca tehnica a formatiei sale in meciul disputat, pe teren propriu, la Mioveni, contra Sportului Studentesc, scor 2-2 (1-1).

DOMINARE. Cu toate ca echipa sa conducea in minutul 54 cu 2-1, dupa golurile realizate de Prepelita (foto) si Marius Radu, Cartu n-a rezistat sa-si mai conduca elevii, indreptandu-se catre vestiare. Dupa ce egalase in prima repriza, Mazilu a repetat aceeasi isprava in mitanul secund, proaspatul international aflandu-se si ieri la originea majoritatii atacurilor Sportului. De altfel, mai ales dupa plecarea lui Cartu, bucurestenii au dominat copios pe stadionul din Mioveni, ""alb-negrii"" ratand victoria din cauza ghinionului. La primul fluier al arbitrului Robert Dumitru, care a fost puternic contestat de suporterii locali, prezenti in numar mare la meci, s-au aliniat urmatoarele echipe: FC Arges: Vintila - Negoita, M. Radu, Rohat, Chita, Nastasie (a€™26 C. Dobre) - Crivac (a€™48 Danciu), Prepelita, Murgan - Bilasco (a€™78 Costescu), Tanasa. Antrenor: Sorin Cartu. Sportul Studentesc: Stancioiu - Cruceru (a€™42 Ferfelea, a€™79 Oae), Rusu, Secareanu, Ratiu, St. Stancu - Varga, T. Balan, Lazar - Mazilu, M. Nae (a€™87 Curelea). Antrenor: Dan Petrescu.
CONCLUZIE. Pitestenii raman doar cu infrange-rea suferita in prima etapa in fata Stelei (0-1), in timp ce studentii se pot mandri in continuare ca sunt invincibili dupa 5 etape. Iar Mazilu si-a reconfirmat forma buna.

DIVIZIA A - ETAPA A 5-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.