Sirianul Omar Hayssam a fost prezentat ieri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care au luat in discutie apelul sau privind mentinerea starii de arest preventiv in dosarul ""Foresta Nehoiu"". In acest dosar, afaceristul, care
Sirianul Omar Hayssam a fost prezentat ieri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care au luat in discutie apelul sau privind mentinerea starii de arest preventiv in dosarul ""Foresta Nehoiu"".

In acest dosar, afaceristul, care a sustinut ca nu reprezinta un pericol public si are grave probleme de sanatate, este acuzat de bancruta frauduloasa si crima organizata. Magistratii urmeaza sa se pronunte in aceasta cauza, dar chiar daca accepta apelul sirianului, acesta nu va fi pus in libertate. El mai este retinut si in baza unui mandat de arestare preventiva in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. (Lucian Florea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.