BUNI SI RAI Care este cel mai bun ministru post-decembrist al Educatiei si cine este ministrul care a luat cele mai proaste masuri in sistemul de invatamant romanesc? Parerile sunt impartite, dar cateva nume ne atrag atentia. Dintre toti

BUNI SI RAI

Care este cel mai bun ministru post-decembrist al Educatiei si cine este ministrul care a luat cele mai proaste masuri in sistemul de invatamant romanesc? Parerile sunt impartite, dar cateva nume ne atrag atentia.

Dintre toti ministrii pe care
i-a avut Ministerul Educatiei in ultimii 15 ani, Andrei Marga este pe primul loc in categoria ""fapte bune"". 11% dintre respondenti sunt de parere ca Marga este cel care a luat cele mai bune masuri pentru invatamant dupa 1990. Pe locul doi se claseaza Ecaterina Andronescu, cu 6%. Trei procente dintre romani cred ca nici un ministru de dupa a€™90 al Educatiei nu a luat masuri bune in functia pe care a ocupat-o. 78% nu au dat nici un raspuns la intrebarea ""Care dintre ministrii invatamantului pe care i-a avut Romania dupa 1990 credeti ca a luat cele mai bune masuri in sistemul de invatamant?"".

Mircea Miclea, actualul conducator al MEC, este sef al catedrei de Psihologie a Universitatii ""Babes-Bolyai"" din Cluj-Napoca. Potrivit CURS, Miclea este pe locul doi in
categoria ministrilor care au luat cele mai proaste masuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.