UDMR si PC au incercat sa introduca noul Regulament in sedinta de plen de azi. Numai ca deplasarea strategica (propusa de Nicolae Vacaroiu - n.r.) a vicepresedintelui liberal Teodor Melescanu in Statele Unite a facut ca votul sa fie la balotaj: 5 vot
UDMR si PC au incercat sa introduca noul Regulament in sedinta de plen de azi. Numai ca deplasarea strategica (propusa de Nicolae Vacaroiu - n.r.) a vicepresedintelui liberal Teodor Melescanu in Statele Unite a facut ca votul sa fie la balotaj: 5 voturi pentru, 5 impotriva. Decisiv in favoarea amanarii pentru saptamana viitoare a noului Regulament a fost votul lui Nicolae Vacaroiu, care, potrivit cutumei parlamentare, bate celelalte voturi simple. Surse din Biroul Permanent au spus ca democratul Radu Berceanu a incercat sa-l determine pe Melescanu sa renunte la deplasare, dar acesta i-ar fi raspuns ca n-a mai vazut de mult New York-ul.
in consecinta, coalitia mai are exact o saptamana pana pe 15 septembrie pentru a dezbate proiectul, care are aproximativ 400 de amendamente, in doar doua sedinte de plen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.