si bucatarul sef Gheorg. Ajunsi la 300 de episoade si patru ani de emisie, cei noua "locatari" de "La bloc" revin si ei in atentia telespectatorilor. Tot de la 12 septembrie, familia Jurca viseaza sa ajunga in Spania, sa culeaga bani de pe plantatiil
si bucatarul sef Gheorg. Ajunsi la 300 de episoade si patru ani de emisie, cei noua "locatari" de "La bloc" revin si ei in atentia telespectatorilor. Tot de la 12 septembrie, familia Jurca viseaza sa ajunga in Spania, sa culeaga bani de pe plantatiile de capsune. Dar, pana atunci, toata gasca bate Romania la pas... la fel ca si Cristi Tabara, care va aduna povesti si personaje-unicat din zeci de colturi si ni le va impartasi, in fiecare sambata seara, la "Te vezi la stirile PRO TV". Iar, de la 24 septembrie, Pro TV iti propune "Stilul Oana Cuzino", o emisiune de life style realizata de cea care ne-a prezentat "Ce se intampla, doctore?". Emisiunea tanarului actor Adrian Tapciuc, "Tu esti, tu castigi", se va muta sam-bata si duminica (de la 17 septembrie), iar Vacanta Mare continua seria "Leana si Costel", dar inventeaza o parodie dupa marele Jay Leno.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.