"Nu-l culpabilizez, si in nici un caz nu voi face acest lucru, pe domnul Iordanescu pentru eventuala pierdere a calificarii la turneul final al Mondialului de anul viitor", spune Mircea Sandu. seful FRF a dat explicatii suplimentare, pentru a clarifi
"Nu-l culpabilizez, si in nici un caz nu voi face acest lucru, pe domnul Iordanescu pentru eventuala pierdere a calificarii la turneul final al Mondialului de anul viitor", spune Mircea Sandu. seful FRF a dat explicatii suplimentare, pentru a clarifica "diferitele interpretari" ale pozitiei sale, dupa un interviu aparut intr-un cotidian de sport: "Nu am spus altceva decat ca, la meciul de la Erevan (n.r. 1-1 cu Armenia), disputat in toamna anului trecut, Iordanescu ar fi trebuit sa selectioneze jucatori experimentati, cum ar fi Dorinel Munteanu sau Adrian Ilie, capabili sa acopere golul lasat de accidentarile si suspendarile cu care ne-am confruntat inaintea acelei partide".
Pe de alta parte, Gigi Becali, patronul clubului Steaua, credea si ieri ca Romania mai are inca sanse sa se califice la Cupa Mondiala din Germania: "Meciul cu Cehia a fost bun. Am spus si inainte de meci ca il avem pe Mutu, care poate face un joc de exceptie, un joc de geniu. Acum am batut, dar am batut o echipa care nu a jucat. Cehia fara Nedved e ca o masina fara volan. Sa vedem mai departe. Nu stiu daca ne calificam, asta nu e problema mea, dar chiar daca este greu, eu cred ca acest lucru este posibil", sustine patronul clubului din Ghencea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.