Sheryl (n.r. - Crow, logodnica sa) si copiii (n.r., trei dintr-un mariaj precedent), pana cand recenta campanie calomnioasa venita din Franta mi-a trezit spiritul de competitie. Nu doresc sa discut in procente sansele de revenire, insa nu mai exclud
Sheryl (n.r. - Crow, logodnica sa) si copiii (n.r., trei dintr-un mariaj precedent), pana cand recenta campanie calomnioasa venita din Franta mi-a trezit spiritul de competitie. Nu doresc sa discut in procente sansele de revenire, insa nu mai exclud aceasta posibilitate", a declarat Armstrong.
in editia de marti a ziarului "Austin American-Statesman", Armstrong a lasat deja sa se inteleaga ca va reveni, fiind deranjat de acuzatiile de dopaj formulate la adresa sa. "Ma gandesc la asta. Ma gandesc ca e cel mai bun mijloc de a-i enerva pe francezi", a declarat Armstrong jurnalului american. Cotidianul respectiv sustine ca fostul rutier se gandeste de doua saptamani la o posibila revenire, dupa ce "L'Equipe" a anuntat ca Lance Armstrong ar fi utilizat eritropoietina (EPO) in timpul primei victorii din Turul Frantei, in anul 1999. "Ma antrenez in fiecare zi", a afirmat Armstrong, care va implini 34 de ani pe 18 septembrie, atunci cand a fost intrebat daca raspunsul sau in privinta eventualei reveniri este serios.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.