Normele metodologice privind acordarea ajutoarelor banesti pentru acoperirea cheltuielilor de incalzire a locuintei ar putea fi discutate si aprobate de Guvern peste doua saptamani, a apreciat, ieri, ministrul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie
Normele metodologice privind acordarea ajutoarelor banesti pentru acoperirea cheltuielilor de incalzire a locuintei ar putea fi discutate si aprobate de Guvern peste doua saptamani, a apreciat, ieri, ministrul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu. In iarna 2005-2006, se vor aplica aceleasi proceduri de ajutorare pentru costurile cu agentul termic ca in sezonul rece noiembrie 2004 - martie 2005, prevazute de Ordonanta de Guvern 55/2004. De asemenea, conform prevederilor OU nr. 91/2005, familiile ce vor sa-si instaleze centrale termice de apartament vor primi ajutor de la stat in valoare de 10 milioane lei vechi, daca venitul pe membru de familie este la nivelul salariului minim pe economie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.