Banca HVB ofera clientilor sai posibilitatea platii automate a facturilor de telefonie emise de Romtelecom din conturile deschise la banca, informeaza un comunicat al institutiei de credit remis, miercuri, agentiei Mediafax. Prin serviciul Direct Deb
Banca HVB ofera clientilor sai posibilitatea platii automate a facturilor de telefonie emise de Romtelecom din conturile deschise la banca, informeaza un comunicat al institutiei de credit remis, miercuri, agentiei Mediafax. Prin serviciul Direct Debit, banca poate efectua, gratuit si fara deplasarea clientului, plata lunara a facturilor pentru furnizorul de servicii telefonice. Decontarea se va face din contul indicat de client, in limita soldului disponibil. Pentru a beneficia de acest serviciu, clientul trebuie sa completeze un ordin de mandatare a bancii, specificand codul sau de abonat, numarul de telefon si contul din care se vor face platile. Serviciul devine functional in maximum doua zile de la data depunerii mandatului, semnat in original, la sediul uneia dintre sucursalele HVB Bank.
De asemenea, clientul poate opta pentru fixarea unui plafon maximal, peste care plata facturii se va realiza numai cu acordul sau.
Pana in prezent, banca asigura serviciul de Direct Debit pentru toti operatorii de telefonie mobila Orange, Mobifon si Telemobil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.