necesare cat mai repede, iar apoi vom profita de fiecare sansa. Ne-ar placea sa fim intre primele opt echipe si sa luptam pentru Cupa UEFA", a spus Contra in cotidianul "AS". Jucatorul roman considera ca antrenamentele fizice efectuate de antrenor
necesare cat mai repede, iar apoi vom profita de fiecare sansa.
Ne-ar placea sa fim intre primele opt echipe si sa luptam pentru Cupa UEFA", a spus Contra in cotidianul "AS". Jucatorul roman considera ca antrenamentele fizice efectuate de antrenorul Bernd Schuster sunt foarte importante pentru echipa.
"Adevarul este ca am pierdut multe lucruri, asa ca nu pot avea o parere foarte clara. Fizicul este foarte important, mai ales pentru o echipa mica, asa cum este Getafe. Trebuie sa fie pregatiti pentru a alerga mult si pentru a pune presiune asupra adversaru-
lui", a comentat Contra.
in ceea ce priveste primul meci de pe propriul teren, cu Athletic Bilbao, din actuala editie de campionat, Cosmin Contra a mentionat: "Am mai fost pe acest stadion la invitatia lui Gica Craioveanu si mi-a placut foarte mult atmosfera din tribune. Astept cu mare nerabdare sa joc pe "Coliseum" intr-un meci oficial. Sper sa se intample chiar duminica, in fata lui Athletic Bilbao".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.