gasesc o legatura buna, s-ar putea ca domnul Dinu sa mearga la Liverpool sa spioneze pe Everton", declara, acum cateva zile, antrenorul "alb-rosilor", Ioan Andone. Pana la urma, tehnicianul a gasit le-gatura, astfel incat va fi prezent sambata la mec
gasesc o legatura buna, s-ar putea ca domnul Dinu sa mearga la Liverpool sa spioneze pe Everton", declara, acum cateva zile, antrenorul "alb-rosilor", Ioan Andone. Pana la urma, tehnicianul a gasit le-gatura, astfel incat va fi prezent sambata la meciul Everton - Portsmouth, din etapa a V-a a Premiership, urmand a sta pe banca si la partida din campionat cu FCM Bacau, programata duminica. in ceea ce priveste viitorul adversar din Cupa UEFA, Andone a precizat: "Everton nu este la nivelul lui Manchester United, este sub ea ca valoare. A inceput mai slab campionatul, dar ramane totusi o adversara de calibru. O sa tratam cu toata seriozitatea "dubla" cu formatia engleza". in ceea ce priveste lotul de jucatori, presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a precizat ca va incerca sa obtina transferul definitiv al fotbalistilor Florin Bratu si Gabriel Tamas de la FC Nantes, respectiv Spartak Moscova. "imi doresc sa raman la Dinamo, dar problema ma depaseste. Situatia mea nu poate fi rezolvata decat de cele doua cluburi", a spus Tamas, prezent impreuna cu Nicolae Badea, Ioan Andone, Florin Bratu si stefan Grigorie la semnarea noului parteneriat de imagine, pe doi ani, intre clubul bucurestean si firma "Gealan".

Florentin Petre, "caine" pana la moarte

Presedintele CA al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a tinut sa dezminta zvonurile conform carora gruparea din  sos. stefan cel Mare nu ar mai avea nevoie de serviciile capitanului echipei, Florentin Petre. "in cazul in care Petre nu va primi o oferta avantajoasa din strainatate, ii va fi prelungit, cu siguranta, contractul cu Dinamo", a spus Badea, care a fost completat de antrenorul Ioan Andone: "Florentin Petre e singurul jucator ramas din lotul pe care l-am preluat in 2003. E un jucator valoros si nu degeaba a fost folosit la echipa nationala".

In asteptarea lui Ion Tiriac

Posibilitatea ca Ion Tiriac (foto) sa se implice financiar la clubul Dinamo nu este, pe moment, de actualitate. Nicolae Badea a precizat, ieri, ca nu a primit nici un semnal in acest sens de la fostul tenisman. Totusi, presedintele gruparii din sos. stefan cel Mare a apreciat "relatia deosebita" cu Ion Tiriac, care nu si-a ascuns niciodata cariera sportiva de la Dinamo.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.