cateva colege. Convins ca "e mai bine sa consume apa si sapun, decat medicamente", dupa cum chiar el a afirmat, inspectorul Ioan Bala, comandantul penitenciarului de pe Popa sapca, si-a dat imediat acordul. Brigitte a ajuns dupa gratii la mijlocul
cateva colege. Convins ca "e mai bine sa consume apa si sapun, decat medicamente", dupa cum chiar el a afirmat, inspectorul Ioan Bala, comandantul penitenciarului de pe Popa sapca, si-a dat imediat acordul.
Brigitte a ajuns dupa gratii la mijlocul lunii martie, cu o condamnare de 3,5 ani pentru instigare la lipsire de libertate si talharie. De mai bine de doua luni, zilnic, cu incepere de la ora 9.30, Brigitte isi ia elevele si timp de o ora, sau o ora si jumatate, functie de gradul de dificultate al exercitiilor, se antreneaza pe muzica, in curtea rezervata plimbarilor. Actiunea se desfasoara departe de ochii detinutilor, locul ales fiind in spatele centralei termice. "Pentru mine este importanta conditia fizica si de cand am fost inchisa, faceam aerobic in celula impreuna cu colegele. Au aflat si celelalte si toate au vrut sa faca. Am acceptat, pentu ca miscarea face bine. Ma bucur ca sunt utila", ne-a spus Brigitte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.