Potrivit sursei citate, conductorul trenului a observat ca cineva se afla intins pe calea ferata si a actionat violent franele, trecand totusi peste locul in care se afla persoana cu pricina. Dupa ce s-a constatat ca barbatul era beat si ca dormea in
Potrivit sursei citate, conductorul trenului a observat ca cineva se afla intins pe calea ferata si a actionat violent franele, trecand totusi peste locul in care se afla persoana cu pricina. Dupa ce s-a constatat ca barbatul era beat si ca dormea in continuare bustean, politistii au incercat sa-l scoata pe acesta de sub vagoane, insa fara sorti de izbanda. in aceste conditii, trenul a fost repus in miscare, iar somnorosul eliberat.
"Tanarul zacea intre sine si nu putea fi trezit in nici un fel. Se pare ca acest lucru i-a salvat totusi viata", a declarat unul dintre politisti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.