CARTE Vestimentatie numai si numai pentru profesionisti O noua carte utila in colectia Hexagon. Practic a Editurii Polirom: ""Ghid practic de vestimentatie pentru profesionisti"" a Mioarei Dragostin. ""OK"", o sa spuneti. ""Inca o carte care

CARTE

Vestimentatie numai si numai pentru profesionisti

O noua carte utila in colectia Hexagon. Practic a Editurii Polirom: ""Ghid practic de vestimentatie pentru profesionisti"" a Mioarei Dragostin.
""OK"", o sa spuneti. ""Inca o carte care ne invata ce sa facem. Cand toata lumea se imbraca exact cum o taie capul, cineva vrea sa ma convinga faptul ca mai exista reguli."" Bine-bine, chiar daca traim in plin haos vestimentar, cateva reguli tot trebuie sa mai urmam.
TARGET. Ghidul se adreseaza in primul rand agentilor de vanzari, managerilor si oamenilor de afaceri. Este destinat celor care vor sa abordeze o tinuta ""profesionista"" si iti vinde cateva trucuri despre cum ar trebui sa te imbraci. Atentie! Nu este vorba de o carte de moda, pentru ca iti va spune cum sa te imbraci la o petrecere numai in masura in care aceasta este un cocteil de afaceri.
CARIERA. Care este primul pas catre o cariera de succes? Stim cu totii ca succesul nu este o intamplare, nu ""vine"" peste noapte. Daca sunteti un profesionist - femeie sau barbat - care isi construieste o cariera, nu lasati nimic la discretia norocului. Imaginati-va succesul ca pe o scara cu multe trepte. Priceperea unui profesionist de a-si alege tinuta vestimentara potrivita este o treapta pe aceasta scara - poate chiar prima. Ghidul, bogat ilustrat, va ajuta sa va gasiti propriile solutii prin care sa va exprimati personalitatea in cadrul clasic-conservator al vestimentatiei pentru profesionisti.

DIN CUPRINS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.