Jucatorul lui serif Tiraspol este singurul component al echipei nationale care nu are un autoturism proprietate personala! "Cand jucam la Universitatea Cluj, nu-mi permiteam, iar acum n-am ce sa fac cu ea! La Tiraspol, am o masina de serviciu si nu m
Jucatorul lui serif Tiraspol este singurul component al echipei nationale care nu are un autoturism proprietate personala! "Cand jucam la Universitatea Cluj, nu-mi permiteam, iar acum n-am ce sa fac cu ea! La Tiraspol, am o masina de serviciu si nu mi-as duce una din Romania, pentru ca sunt multe taxe de platit. Nici sa o tin in garaj sapte sau opt luni pe an nu-mi convine. Asa ca stau in dreapta soferului", a spus fotbalistul de 22 de ani.

Viseaza la Inter si la Real

Nu are nici casa. Cand ajunge acasa, la Cluj, Cocis, poreclit "Bolo", de la tavalelile pe care le lua cand era mic, in cartier, circula cu taxiul sau cu masinile prietenilor. "Banii pe care i-am strans imi ajung sa-mi cumpar macar un apartament in Cluj. Dar nu ma grabesc, deocamdata, pentru ca vin rar acasa", a mentionat Razvan, care a revenit in locurile natale dupa o absenta de... doi ani! Ce visuri are zulufatul fotbalist: "Sper sa evoluez in viitor la o echipa din Occident. Favoritele mele sunt Internazionale Milano si Real Madrid. Cine stie?! Am voie sa visez, nu?".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.