Alba, Mircea Lucescu a dat bani pentru ridicarea unui asezamant religios in Istanbul, iar Gica Hagi a contribuit serios la refacerea bisericii din localitatea natala, Sacele, din judetul Constanta. in schimb, Gigi Becali a construit o biserica chiar
Alba, Mircea Lucescu a dat bani pentru ridicarea unui asezamant religios in Istanbul, iar Gica Hagi a contribuit serios la refacerea bisericii din localitatea natala, Sacele, din judetul Constanta. in schimb, Gigi Becali a construit o biserica chiar in cartierul bucurestean Pipera, unde locuieste. si Nadia Comaneci a donat bani pentru constructia unei biserici in satul Harja, situat intre Onesti si Bacau, localitatea natala a tatalui ei.
Desi se spune ca nu prea e darnica de fel, steaua gimnasticii romanesti si mondiale s-a ocupat si de constructia monumentului acestei biserici.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.