aplicat bebelusului. Doctorul a desfacut calm cele doua pungi in care fusese bagat nou-nascutul de mama care l-a abandonat, s-a uitat in ea, ajutandu-se de o crenguta (foto), apoi a apucat punga de un colt si a dus-o pana la ambulanta, unde a pus-o p
aplicat bebelusului. Doctorul a desfacut calm cele doua pungi in care fusese bagat nou-nascutul de mama care l-a abandonat, s-a uitat in ea, ajutandu-se de o crenguta (foto), apoi a apucat punga de un colt si a dus-o pana la ambulanta, unde a pus-o pe bancheta. Nu s-a gandit sa-i scoata macar capsorul ca sa poata respira si nici n-a considerat de cuviinta sa-i acorde primul ajutor. Bebelusul a scapat cu viata si va fi luat de mama lui acasa.
Elena Rosca se afla si ea internata la Maternitatea din Fagaras si a refuzat sa faca orice declaratii presei. Femeia spune ca nu vrea sa o vada o tara intreaga si ca ii este rusine pentru gestul sau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.