priveste pe Dinamo, eu i-am spus domnului presedinte Badea ca si maine sunt dispus sa iau grupa de juniori mari de la club. Sa suport cheltuielile ei de la A la Z. Cred ca trebuie inceput totul de la copii, pentru ca ei sunt speranta", a spus ieri Ti
priveste pe Dinamo, eu i-am spus domnului presedinte Badea ca si maine sunt dispus sa iau grupa de juniori mari de la club. Sa suport cheltuielile ei de la A la Z. Cred ca trebuie inceput totul de la copii, pentru ca ei sunt speranta", a spus ieri Tiriac (foto), dupa conferinta de presa premergatoare turneului de tenis Open Romania, care va debuta luni, la Bucuresti si din care a promis ca va vedea "mai mult de 20 de minute".
in ceea ce priveste competitia propriu-zisa, a fost confirmata acordarea unui wild-card castigatorului circuitului de turnee Tiriac Trophy, Victor Crivoi. Ultima invitatie ii va reveni finalistului din acest an de la Roland Garros, argentinianul Mariano Puerta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.