la Neurologie deoarece toata lumea a crezut ca a facut un atac de inima. Analizele nu au aratat insa nici un semn in acest sens, iar Tiberiu Piticas a fost internat la Psihiatrie, unde i se vor face toate testele medicale. Directorul DSP Brasov spune
la Neurologie deoarece toata lumea a crezut ca a facut un atac de inima. Analizele nu au aratat insa nici un semn in acest sens, iar Tiberiu Piticas a fost internat la Psihiatrie, unde i se vor face toate testele medicale. Directorul DSP Brasov spune ca acuzatiile impotriva lui nu vor fi schimbate. "Medicul Tiberiu Piticas nu poate fi audiat atat timp cat este internat. Acest lucru nu schimba situatia si el ramane suspendat din functie. Indiferent ce se va intampla, el nu se va mai intoarce sa profeseze la Ambulanta. Daca testele de la Psihiatrie vor arata ca este vorba despre o boala, atunci el va fi pensionat", ne-a declarat dr. Alexandru Grigoriu, director la DSP Brasov. Daca se va dovedi ca Tiberiu Piticas nu sufera de nici o afectiune, atunci i se va desface contractul de munca. intalnirea cu comisia de disciplina de la Colegiului Medicilor va fi reprogramata. "Era convocat sa vina la comisie luni la ora 17.00.
Nu a mai putut ajunge deoarece a fost internat de urgenta, iar intalnirea a fost revocata. Ea va fi reprogramata dupa ce medicul Tiberiu Piticas va fi externat", a spus dr. Constantin Carstea, presedintele Colegiului Medicilor Brasov.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.