Martinei Hingis. Ea este romanca Edina Gallovits! De tenisul pe echipe a auzit de la Ruxandra Dragomir. Agentul ei a vorbit cu cea care se ocupa de recrutarea jucatorilor si apoi au "raco- lat-o". "imi place sa joc pe echipe, nu sunt niciodata s
Martinei Hingis. Ea este romanca Edina Gallovits!
De tenisul pe echipe a auzit de la Ruxandra Dragomir. Agentul ei a vorbit cu cea care se ocupa de recrutarea jucatorilor si apoi au "raco-
lat-o". "imi place sa joc pe echipe, nu sunt niciodata singura, mai sunt inca 5 oameni pe banca si toti te sustin. Probabil ca mai joc si la anul. Ne platesc in functie de cat evoluezi, eu sunt multumita", spune timisoreanca in varsta de 21 de ani.
Printre coechipierele sale s-a numarat si fosta lidera mondiala, germanca Steffi Graf. "Desi nu a jucat decat un meci de simplu si unul de dublu, m-am antrenat o data cu ea. E o persoana foarte speciala, pe care am admirat-o intotdeauna si am fost foarte fericita ca am avut ocazia sa schimb cateva mingi cu ea", povesteste Edina despre intalnirea pe terenul de tenis cu actuala sotie a lui Andre Agassi.
Edina Gallovits a jucat dublu mixt cu Ashley Fisk impotriva Martinei Navratilova si a lui Tomas Blake. Au castigat cu 5-4 dupa un tie-break dramatic. "La minge de meci, adversarii erau la fileu si singura solutie a fost sa dau lob. Mingea a intrat 2 centimetri in teren. Atunci, Navratilova parca a innebunit. Nervoasa, le spunea antrenorilor ca nu o sa mai joace in viata ei cu Blake, ca habar n-are sa joace tenis. Chiar mi-a parut bine ca am batut-o, mai ales ca ne trata de sus pe toti. Era mereu nemultumita, desi organizatorii i-au indeplinit toate dorintele. I-au adus pana si un anumit fel de apa, care nu se gasea in zona", descrie Edina, mandra, dupa intalnirea cu cea mai longeviva jucatoare de tenis.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.