Finlanda, iar Cehia nu obtine mai mult de patru puncte din intalnirile cu Armenia, Olanda si Finlanda, primele doua pe teren propriu. Astazi, cehii au de depasit primul hop: Armenia. invinsa fara drept de apel la Erevan, 0-3, reprezentativa din tara
Finlanda, iar Cehia nu obtine mai mult de patru puncte din intalnirile cu Armenia, Olanda si Finlanda, primele doua pe teren propriu. Astazi, cehii au de depasit primul hop: Armenia. invinsa fara drept de apel la Erevan, 0-3, reprezentativa din tara ex-sovietica pare un adversar comod pentru colosul Koller si coechipierii lui. Numai ca sperantele romanilor, atatea cate sunt ele, se leaga de absentele din lotul cehilor, Cech si Jankulovski - accidentati, Rosicky si Galasek - incerti, precum si de nationalitatea olandeza a selectionerului Armeniei, Hank Wisman. Mai mult, armenii au demonstrat, sambata, ca pot face fata cu destul succes unui adversar de calibru, Olanda. Daca Cehia are ceva probleme, in schimb trupa lui Van Basten si-a rezervat deja locuri de cazare in Germania. Meciul de astazi cu Andorra este ca si adjudecat de gazde, care, alarmant pentru noi, au ajuns la concluzia ca si o infrangere in fata Cehiei nu le-ar periclita prezenta la Mondiale. Sa speram ca nu va fi asa si ca Landzaat, Kuijt si Kromkamp nu vor vedea galben in partida de astazi, fapt ce le-ar atrage suspendarea pentru jocul din 8 octombrie, cu Cehia.
in fine, tot astazi, Finlanda si Macedonia se vor infrunta pe terenul primei, incercand sa faca uitate meciurile de cosmar cu Andorra.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.