vizibil satisfacut de reusitele fiului sau. Apoi izbucneste: "Sambata seara am fost un om fericit! Am vazut meciul cu Consuelo, cu sora lui Adrian si cu sotul ei si, efectiv, ne-am bucurat. Sper ca dupa meciul asta sa fi revenit soarele si pe strada
vizibil satisfacut de reusitele fiului sau. Apoi izbucneste: "Sambata seara am fost un om fericit! Am vazut meciul cu Consuelo, cu sora lui Adrian si cu sotul ei si, efectiv, ne-am bucurat. Sper ca dupa meciul asta sa fi revenit soarele si pe strada lui Adi!". A doua zi dupa meci, parintii "Briliantului" au fost la Bucuresti, unde s-au intalnit cu fiul lor si au discutat si despre partida. "A demonstrat ca are valoare si a inchis multe guri cu aceste reusite. Daca ar fi sa ne gandim, in aceasta campanie de calificare a avut contributii esentiale la victorii, dar, per total, meritul e al intregii echipe. Desi am batut Cehia, cred insa ca sansele de calificare sunt minime!".
inainte sa plece la Torino, Mutu a fost avertizat de tatal sau ca trebuie sa uite acest meci cat mai repede si ca trebuie sa se concentreze pe cele care vor urma. "Am facut un joc extraordinar. Acum avem sanse teoretice. Cred ca altfel era daca Adi nu era suspendat si putea sa joace macar in Armenia. Oricum, i-am zis dupa meci: "Vezi, ai grija, ca euforia asta nu dureaza mult!". Dupa golul doi, i-a spus lui Petr Cech, portarul lor, ca a dormit bine si de-asta i-a dat doua goluri. inainte de joc, cehul il tachinase ca nu-i da gol din cauza ca nu va dormi bine si va avea cosmaruri!".
Un amanunt important pe care tatal lui Mutu ni l-a povestit este legat de modul in care "Briliantul" a pregatit meciul. "inainte de joc, dupa ce selectionerul Piturca a vizionat cu ei mai multe casete cu meciurile Cehiei, Adi a luat una din casete si s-a inchis in camera. Doar el, cehii si aparatul video! Dupa patru ore, Piti devenise ingrijorat! A venit la el si l-a intrebat ce face. Trecusera zeci de minute de cand Adi studia jocului fundasilor cehi! I-a spus lui Piti ca vrea sa vada ce poate sa faca pe teren si i-a transmis antrenorului ca a citit jocul adversarilor si ca o sa-i faca el! "Cum?", l-a intrebat Piturca. "O sa vedeti pe teren", a raspuns Adi. si a doua zi a dat doua goluri!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.