transformat intr-un transport imens: doua camioane mari cu gaini si pui (3000 inaripate), unul plin cu necesarul de nutret si un altul burdusit cu tone de alimente. Mai mult, o parte a donatorilor au muncit timp de sapte ore impartind ajutoarele. Uit
transformat intr-un transport imens: doua camioane mari cu gaini si pui (3000 inaripate), unul plin cu necesarul de nutret si un altul burdusit cu tone de alimente. Mai mult, o parte a donatorilor au muncit timp de sapte ore impartind ajutoarele. Uitand de unghiile lor lacuite ori false, ori de farduri, Mandinga, Madalina Manole, Body&Soul, Bambi, Trident, Etnic si Aurel Moldoveanu au asudat la legat si carat gaini si pui, la impartit pungi cu ulei, cozonaci, cascaval ori orez.
Majoritatea neajutoratilor, zeci de batrani ale caror case s-au dus cu apele, s-au rugat si au varsat lacrimi pentru binefacatorii lor. Una din familiile din a caror gospodarie n-a mai ramas nimic se va bucura de saptamana viitoare de o noua casa cu doua camere, gratie aceleiasi echipe.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.