Cel mai mare administrator de averi din lume, UBS, va vinde divizia de administrare a averilor, SBC, care include trei banci private de dimensiuni mici si o firma de consultanta catre compania Julius Baer, contra sumei de 5,6 miliarde de franci elvet
Cel mai mare administrator de averi din lume, UBS, va vinde divizia de administrare a averilor, SBC, care include trei banci private de dimensiuni mici si o firma de consultanta catre compania Julius Baer, contra sumei de 5,6 miliarde de franci elvetieni (4,6 miliarde dolari), transmite Mediafax. Baer, care se plaseaza pe prima pozitie in topul bancilor elvetiene de dimensiuni medii, a informat ca va finanta tranzactia prin emiterea de actiuni in valoare de 2,5 miliarde franci elvetieni, iar UBS, cel mai mare administrator de averi din lume, va continua sa detina 21,5 la suta din titlurile noului grup. Baer va deveni astfel cel mai mare grup de banci nationale, avand in administrare active in valoare de 270 miliarde franci elvetieni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.