Kuweitul va dona Statelor Unite ale Americii produse petroliere in valoare de 500 de milioane de dolari, dar si alte ajutoare, pentru a ajuta regiunile afectate sa treaca mai usor peste pagubele provocate de uraganul Katrina, transmite Mediafax. "Aju
Kuweitul va dona Statelor Unite ale Americii produse petroliere in valoare de 500 de milioane de dolari, dar si alte ajutoare, pentru a ajuta regiunile afectate sa treaca mai usor peste pagubele provocate de uraganul Katrina, transmite Mediafax. "Ajutorul include produse petroliere de care SUA au mare nevoie in acest moment, precum si alte produse care vor ajuta la redresarea situatiei din cele trei state", a afirmat ministrul kuweitian al Energiei, seicul Ahmad al-Fahd al-Sabah. Oficialul a precizat ca gestul este unul de recunostinta, dupa ce in 1991 coalitia multinationala condusa de SUA a ajutat la eliberarea statului arab, ocupat timp de sapte luni de armata irakiana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.