Anchetatorii au adunat putine date despre pradatori. Cei doi angajati ai statiei Peco de pe strada Ialomitei, aflata spre periferia orasului, nu au apucat sa-i vada la fata pe hoti, care de cum au intrat si-au tras cagule pe cap. Se stie doar ca la 5
Anchetatorii au adunat putine date despre pradatori. Cei doi angajati ai statiei Peco de pe strada Ialomitei, aflata spre periferia orasului, nu au apucat sa-i vada la fata pe hoti, care de cum au intrat si-au tras cagule pe cap. Se stie doar ca la 5 dimineata in benzinarie au dat buzna trei indivizi si ca acestia aveau accent moldovenesc. "Cei doi angajati au fost imobilizati, legati la ochi si la gura cu scotch", a spus adjunctul Politiei timisorene, comisar-sef Doru Spataru.
Angajatii au fost nevoiti sa spuna unde tin incasarile din weekend si sa le deschida hotilor casa de bani. Una din victime a povestit clipele de cosmar prin care a trecut: "Pe mine m-au lovit si nu am mai vazut nimic. Mi-au pus banda pe cap, pe gura, pe ochi si m-au pus jos. Colegului meu i-au pus pistolul la cap si au cerut banii". Abia dupa ce s-au vazut cu cele 150 de milioane de lei talharii au plecat. Victimele au reusit sa se elibereze de legaturile facute cu banda adeziva si au chemat Politia.
Mai multe persoane au fost audiate, criminalistii au "cules" orice indiciu care ar putea duce la prinderea faptasilor. A fost adus si un caine dresat, doar-doar va lua urma hotilor. intre timp, anchetatorii au aflat ca unul din jefuitori a tatonat terenul inainte de a da lovitura. in aceeasi dimineata, pe la 4.00, respectivul a intrat in benzinarie si a cumparat o sticla de suc. Probabil ca a vrut sa vada cat de bine protejata e statia Peco si a observat ca benzinaria nu are camere de supraveghere, asa ca s-a intors cu ceilalti doi indivizi. Politistii cred ca hotii au plecat pe jos de locul faptei si s-au indreptat spre gara din apropiere. De altfel, printre primii audiati in acest caz sunt muncitorii moldoveni care lucreaza la ridicarea unui mall aflat in apropiere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.