Traian Basescu nu vrea s-o ia pe urmele lui Emil Constantinescu. Seful statului a declarat, ieri, ca la finalul mandatului nu va fi in situatia de a se recunoaste invins de structuri. "Nu voi fi un presedinte care sa declare, la finalul mandatului, c
Traian Basescu nu vrea s-o ia pe urmele lui Emil Constantinescu. Seful statului a declarat, ieri, ca la finalul mandatului nu va fi in situatia de a se recunoaste invins de structuri. "Nu voi fi un presedinte care sa declare, la finalul mandatului, ca am fost invins/castigat de structuri", a spus Basescu, citat de Mediafax. Totusi, el a subliniat ca intre a castiga alegerile si a avea puterea este o diferenta, deoarece "structurile totalitare lucreaza continuu sub cei care au castigat alegerile". "In Romania exista institutii si structuri care blocheaza reformele pentru a nu-si pierde privilegiile. Spre exemplu, Ministerul de Interne a fost invatat sa aiba controlul asupra vietilor populatiei si nu va renunta cu usurinta, pentru ca nu stie sa faca altcumva", a mai spus presedintele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.