Turcia a amenintat Uniunea Europeana la inceputul acestei saptamani cu faptul ca va ingheta orice negocieri de aderare in cazul in care i se vor pune noi conditii, si ca isi va urma ''propriul sau drum''. Primul-ministru, Recep Tayyip Erdogan, a decl
Turcia a amenintat Uniunea Europeana la inceputul acestei saptamani cu faptul ca va ingheta orice negocieri de aderare in cazul in care i se vor pune noi conditii, si ca isi va urma ''propriul sau drum''. Primul-ministru, Recep Tayyip Erdogan, a declarat astfel ca ''nu ar fi sfarsitul lumii'' daca tara se va vedea fortata sa ramana in afara Uniunii prin conditii de neacceptat, se arata intr-un material al EUobserver. Cotidianul turc, Zaman, relata la randul sau ca Erdogan ar fi declarat in cadrul unei conferinte sustinute duminica in Italia ca ''daca promisiunile facute de UE nu vor fi respectate, atunci criteriile Copenhagai vor deveni criteriile Ankarei, si ne vom vedea de treburile noastre''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.