fiecare meci este capital. Indiferent de adversar. Adrian Mutu le-a facut noaptea trista cehilor. Doua goluri de kinograma au insemnat condamnarea unei formatii ce a venit prea degajata la Constanta, crezand ca palmaresul o poate tine la distanta
fiecare meci este capital. Indiferent de adversar.
Adrian Mutu le-a facut noaptea trista cehilor. Doua goluri de kinograma au insemnat condamnarea unei formatii ce a venit prea degajata la Constanta, crezand ca palmaresul o poate tine la distanta de orice neplaceri. Numai ca elevii lui Karel BrUckner nu aveau de unde sa stie ca romanii joaca intotdeauna mai bine avand cutitul la os. Asa a fost si sambata seara. Cu o echipa remaniata, in care si-au gasit locul Cocis, Mazilu si Ovidiu Petre, nationala a dovedit ca vorbele lui Gica Hagi contin mult adevar. "Romania este intotdeauna favorita cand joaca pe propriul teren, indiferent de numele adversarei", a decretat Regele, prezent in calitate de suporter al "tricolorilor" pe stadionul ce-i poarta numele. Iar baietii de pe teren au dat totul pentru a sparge plafonul pe care tot ei il fixasera primei reprezentative.
Euforia din final a fost, pe undeva, de inteles. Din pacate, asa cum noua ne va trece repede aceasta betie a succesului, la fel si cehilor li se vor insenina fetele in cateva zile, facand calcule. Nu de alta, dar au cota trei la unu. La meciuri ramase de disputat si, bineinteles, la sanse de calificare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.