Ministerul Economiei si Comertului ar putea rezilia contractele cu unele firme care se ocupa de inchiderea minelor daca exista suspiciuni legate de modul in care acestea au castigat licitatiile, a declarat, la Bistrita, ministrul Codrut Seres. "In op
Ministerul Economiei si Comertului ar putea rezilia contractele cu unele firme care se ocupa de inchiderea minelor daca exista suspiciuni legate de modul in care acestea au castigat licitatiile, a declarat, la Bistrita, ministrul Codrut Seres. "In opinia mea, de inchiderea minelor trebuie sa se ocupe tot cei care au lucrat in ele, adica fostii angajati", a declarat Seres.
Ministrul a fost informat de minerii de la Exploatarea Rodna ca exista unele suspiciuni privind firmele care au castigat licitatia in anii trecuti. "Avem si noi informatii ca exista suspiciuni privind licitatiile adjudecate in anii trecuti. Daca vor exista astfel de suspiciuni nu vom ezita sa reziliem contractele si sa organizam alte licitatii", a mai spus ministrul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.