Cateva zeci de dascali de la Liceul Auto din Timisoara au protestat la sfarsitul saptamanii trecute in curtea institutiei, cu banderole pe brate, nemultumiti ca directorul scolii, demis in urma cu cateva luni, a revenit in functie printr-o decizie ju
Cateva zeci de dascali de la Liceul Auto din Timisoara au protestat la sfarsitul saptamanii trecute in curtea institutiei, cu banderole pe brate, nemultumiti ca directorul scolii, demis in urma cu cateva luni, a revenit in functie printr-o decizie judecatoreasca. Protestatarii au declarat ca nimeni nu vrea sa primeasca ordine de la directorul Mitica Iovita si ca ceilalti colegi ai lor nu au fost prezenti deoarece erau ocupati cu bacalaureatul sau alte examene. Reprezentantii ISJ Timis sustin ca se confrunta cu o situatie fara precedent in invatamantul judetului. Mitica Iovita a fost demis, in aprilie, in urma unui control la Liceul Auto, cerut de prefectul de Timis, din cauza unor nereguli descoperite in activitatea manageriala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.