primar general. intai, Traian Basescu a fost prins in luptele intestine pentru debarcarea lui Petre Roman si apoi a apropiatilor acestuia. Ulterior, a reintrat in campania electorala pentru Primarie, cerand insistent electoratului si majoritatea in c
primar general. intai, Traian Basescu a fost prins in luptele intestine pentru debarcarea lui Petre Roman si apoi a apropiatilor acestuia. Ulterior, a reintrat in campania electorala pentru Primarie, cerand insistent electoratului si majoritatea in consiliu. La scurt timp, dupa ce i-a sedus pe alegatori, i-a si abandonat, lansandu-se in cursa personala pentru Presedintie si remorcand, totodata, caruta Aliantei D.A. in parlamentare. L-a trimis la Primarie pe Adriean Videanu, dar imediat i-a si dat binecuvantarea pentru functia de presedinte executiv al PD. Astfel ca, de dimineata si pana noaptea, bucurestenii isi vad edilul-sef numai pe la sedinte de partid si participand la talk-show-uri politice, care n-au nimic de-a face cu administrarea unui oras de peste doua milioane de locuitori, prost gospodarit, darapanat si confruntat cu o mizerie cronica. Nici Clujul n-o duce mai bine, cu un primar-voiajor, Emil Boc, prezent mai mult, ca presedinte PD, in galceava de la Bucuresti si prea putin preocupat de problemele orasului care l-a ales primar zilnic, iar nu musafir. Or fi acesti doi domni geniali, or fi avand si darul ubicuitatii, dar nu se vede. Pentru ca au cam uitat ce functii publice detin, fiind platiti din taxe cu lefuri de curand substantial sporite. Dar, mai stii?, poate-i bate gandul sa renunte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.