Profiturile a doua mari firme germane de reasigurari vor fi grav afectate de pagubele insemnate produse de uraganul Katrina in Statele Unite, nivelul total al daunelor solicitate fiind de aproape 30 de miliarde de dolari, transmite Mediafax. Munich R
Profiturile a doua mari firme germane de reasigurari vor fi grav afectate de pagubele insemnate produse de uraganul Katrina in Statele Unite, nivelul total al daunelor solicitate fiind de aproape 30 de miliarde de dolari, transmite Mediafax. Munich Re, cea mai mare companie de reasigurari din lume, a anuntat ca inundatiile din New Orleans ar putea determina cresterea daunelor peste nivelul de 400 de milioane de euro (502 milioane de dolari) estimat initial. Anuntul facut de Munich Re survine dupa ce compania rivala Hannover Re si-a diminuat cu o treime estimarea profitului pe 2005, in urma dezastrului produs de uraganul Katrina in Golful Mexic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.