de trei zile fara hrana si fara apa. Preotul si-a motivat gestul prin faptul ca femeia era posedata de duhuri rele si a vrut sa o purifice. Medicii legisti au stabilit ca moartea tinerei Irina s-a datorat tratamentului inuman la care a fost supus
de trei zile fara hrana si fara apa. Preotul si-a motivat gestul prin faptul ca femeia era posedata de duhuri rele si a vrut sa o purifice.
Medicii legisti au stabilit ca moartea tinerei Irina s-a datorat tratamentului inuman la care a fost supusa de cei care s-au dat slujitorii lui Dumnezeu.
Preotul si maicutele care l-au ajutat au fost exclusi din randurile Bisericii, apoi au fost arestati pentru omor deosebit de grav si lipsire ilegala de libertate. Dupa ce au petrecut catva timp dupa gratii, cot la cot cu detinutii de drept comun, preotul Corogeanu si "ajutoarele" lui au fost eliberati de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, care au hotarat cercetarea lor in libertate. Preotul si calugaritele incearca si azi sa obtina reprimirea in sanul bisericii, fie si numai ca "ultimele slugi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.