necesare integrarii europene, dupa care si-au adus aminte de schimbarea presedintilor celor doua Camere. Functia de presedinte al Camerei Deputatilor, din care Coalitia a promis ca il va da jos pe Adrian Nastase pana pe 15 septembrie, ar trebui sa re
necesare integrarii europene, dupa care si-au adus aminte de schimbarea presedintilor celor doua Camere. Functia de presedinte al Camerei Deputatilor, din care Coalitia a promis ca il va da jos pe Adrian Nastase pana pe 15 septembrie, ar trebui sa revina unui liberal si deja sunt trei deputati care "s-ar sacrifica": este vorba despre Mona Musca, Dan Radu Rusanu si Titu Ghiorghiof. Tariceanu sustine ca nu vrea sa se amestece in competitia dintre cei trei, iar PNL va lua in discutie o nominalizare concreta pentru presedintia Camerei numai cand functia va fi vacanta.

Conflictul dintre Tariceanu si Ionut Popescu continua

si cum fostul ministru de finante, Ionut Popescu, a lasat sa se inteleaga ca premierul l-a schimbat deoarece a vrut sa faca ordine in vami, premierul a raspuns ca "nu a vrut sa faca circ si sa vorbeasca despre motivele schimbarii fiecarui ministru", dar o va face acum. Tariceanu a negat ca ar fi avut vreo discutie despre vamesi cu fostul ministru Popescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.