Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat intentia de a schimba radical intregul sistem de acordare a subventiilor din agricultura, un sistem pe care il considera "ineficient si generator de coruptie sau pomeni electorale", cu unul care va c
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat intentia de a schimba radical intregul sistem de acordare a subventiilor din agricultura, un sistem pe care il considera "ineficient si generator de coruptie sau pomeni electorale", cu unul care va cuprinde acordarea unor credite pe termen lung de 10-15 ani. Creditele se vor acorda prin intermediul sistemului bancar din bugetul Ministerului Agriculturii si vor viza si achizitia de masini si utilaje agricole. Printre primii potentiali beneficiari ai viitorului sistem vor fi, potrivit ministrului, cei interesati de achizitionarea unor silozuri sau taranii care isi vor comasa proprietatile pentru a putea beneficia de finantari guvernamentale sau europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.