126-a selectie, dar pentru mine mai importanta este victoria", a declarat, la finalul meciului, veteranul si, totodata, cel mai longeviv fotbalist al primei reprezentative. Antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj a mai precizat: "A fost un meci g
126-a selectie, dar pentru mine mai importanta este victoria", a declarat, la finalul meciului, veteranul si, totodata, cel mai longeviv fotbalist al primei reprezentative.
Antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj a mai precizat: "A fost un meci greu. Romania si-a depasit la toate capitolele adversara si a obtinut cel mai bun rezultat din ultimii ani". in ceea ce priveste sansele de calificare la barajul pentru CM din 2006, "Munti" a spus: "Trebuie sa recunoastem ca sansele de calificare sunt minime. Totusi, aveam nevoie de un astfel de rezultat. incet-incet, se formeaza o noua echipa, tanara, ambitioasa si disciplinata tactic. Aceasta e, dupa parerea mea, lucrul cel mai important in acest moment".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.