Cel mai mare producator auto din Europa, Volkswagen, ar putea concedia in urmatorii ani peste 10.000 de angajati din Gemania, ca parte a strategiei de restructurare, potrivit revistei Spiegel, citata de Reuters. Astfel, Volkswagen intentioneaza sa re
Cel mai mare producator auto din Europa, Volkswagen, ar putea concedia in urmatorii ani peste 10.000 de angajati din Gemania, ca parte a strategiei de restructurare, potrivit revistei Spiegel, citata de Reuters. Astfel, Volkswagen intentioneaza sa reduca substantial numarul de angajati de la uzinele din vestul Germaniei. Potrivit informatiilor oferite de Spiegel, conducerea Volkswagen evalueaza posibilitatea delocalizarii productiei in Portugalia. Directorul executiv al companiei, Bernd Pischetsrieder, a avertizat ca fabricarea de autovehicule in Europa Occidentala este in pericol de a fi oprita in cazul in care producatorii nu reusesc sa controleze mai eficient costurile.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.