Regia Autonoma de Gospodarire Comunala si Locativa Oltenita va disponibiliza 45 de salariati carora le vor fi acordate plati compensatorii, ca etapa a programului de reorganizare si privatizare a uzinei. Masura a fost aprobata in ultima sedinta a Guv
Regia Autonoma de Gospodarire Comunala si Locativa Oltenita va disponibiliza 45 de salariati carora le vor fi acordate plati compensatorii, ca etapa a programului de reorganizare si privatizare a uzinei. Masura a fost aprobata in ultima sedinta a Guvernului. In prezent, uzina nu isi mai poate desfasura activitatea din cauza datoriilor acumulate la bugetul statului, bugetele locale, precum si la diversi furnizori de materiale si servicii. Consiliul de Administratie al regiei a elaborat un Program de restructurare si reorganizare al unitatii, avizat de sindicate, care prevede doua etape, respectiv concedierea a 45 de salariati, urmata de reorganizarea si privatizarea intreprinderii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.