consolidare aflate in proprietate comuna indiviza, lucrari in randurile carora se afla si refacerea hidroizolatiei terasei, se repartizeaza in raport de cota-parte de proprietate. Ca atare, in asociatia dv. s-a procedat gresit si se impune sa se faca
consolidare aflate in proprietate comuna indiviza, lucrari in randurile carora se afla si refacerea hidroizolatiei terasei, se repartizeaza in raport de cota-parte de proprietate. Ca atare, in asociatia dv. s-a procedat gresit si se impune sa se faca corecturile necesare cu ocazia incasarii de noi transe pentru respectivul fond. Referitor la nerespectarea hotararilor adunarii generale va recomandam sa va adresati comitetului executiv cu o sesizare scrisa. in cazul in care se impune o interventie urgenta pana la discutarea problemelor in urmatoarea adunare generala, va puteti adresa primariei de sector, aceasta putand decide chiar retragerea atestatului administratorului si sanctionarea presedintelui.
Radu Sorescu: Fostul administrator a inchis balconul comun al etajului pentru folosinta proprie lasand astfel ghena fara aerisire directa. Prin aceasta inchidere s-a blocat singura posibilitate de evacuare in cazuri de urgente.
Situatia constituie nu numai un abuz de insusire in folosinta proprie a unui spatiu al proprietatii comune, ci si o incalcare a prevederilor disciplinei in constructii (Legea 199 din 25 mai 2004). Trebuie sesizata primaria sectorului si chiar deschisa o actiune in justitie.
Aneta Popescu, Bucuresti: Locuiesc intr-un bloc din Crangasi unde se pretind mari sume de bani la fondul de rulment. N-ar trebui sa existe un plafon?
Plafonul e determinat de cheltuielile asociatiei, fondul de rulment fiind dimensionat la nivelul celei mai ridicate cheltuieli lunare din anul anterior.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.