Un ofiter al Brigazii Antiteroriste a Serviciului Roman de Informatii (SRI) a fost ranit, ieri dupa-amiaza, dupa ce o grenada i-a explodat in mana. Potrivit primelor certari, tanarul, in varsta de 34 de ani, s-a accidentat in timpul unui antrenament
Un ofiter al Brigazii Antiteroriste a Serviciului Roman de Informatii (SRI) a fost ranit, ieri dupa-amiaza, dupa ce o grenada i-a explodat in mana. Potrivit primelor certari, tanarul, in varsta de 34 de ani, s-a accidentat in timpul unui antrenament care avea loc in dana pasageri a Portului Constanta. Purtatorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru, a declarat ca este vorba despre o "grenada de consternare" care produce mult fum si zgomot puternic, putand fi periculoasa daca explodeaza in apropierea unei persoane. El a mai precizat ca incidentul s-a produs din cauza grenadei care nu ar fi functionat bine si a explodat in mana militarului, adaugand ca astfel de accidente fac parte din activitatea si meseria unui lucrator al Brigazii Antitero. Imediat dupa accident, ofiterul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale. El a fost dus in sala de operatii, pentru ca explozia grenadei se pare ca i-a afectat patru degete. Mai multi ofiteri ai Brigazii Antiteroriste desfasoara antrenamente pentru un exercitiu care va avea loc, astazi, in dana pasageri a Portului Constanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.