Sport

E un mod de viata. Merg la sala, alerg, joc tenis, baschet, cand am ocazia, iar dupa acest concediu am constat cu bucurie ca am slabit datorita sportului.

Familie


E de baza. E singura in care

Sport

E un mod de viata. Merg la sala, alerg, joc tenis, baschet, cand am ocazia, iar dupa acest concediu am constat cu bucurie ca am slabit datorita sportului.

Familie

E de baza. E singura in care poti avea incredere suta la suta. Prietenii ii pot numara pe degetele de la o mana. Cu prietenii pot avea dezamagiri insa in familie stiu sigur ca nu se va intampla acest lucru. Am insa si un prieten foarte bun pe care l-am cunoscut in urma cu 22 ani si de atunci suntem nedespartiti.

Casatorie

La 29 de ani si jumatate voi spune acel "da" hotarat.

Copii

Imi doresc doi baieti, cum e traditia in familia noastra. Daca nu se poate accept si fete dar neaparat doi copii.

Femei

Sunt indispensabile. Ele au o inteligenta specifica si capacitate intuitiva, calitati pe care noi nu le posedam. Cu ele poti discuta orice.

Cariera

Cred ca evolutia in cariera nu vine atunci cand esti un carierist si vanezi, ci atunci cand iti faci treaba. Am facut jurnalism inca din timpul facultatii doar pentru a avea niste bani in plus. Sunt de sase ani pe baricade iar jurnalismul a devenit o profesie.
Am avut o sansa pentru ca exista un vid pe partea de economic pe care eu m-am pliat destul de bine. E cel mai important ca oamenii puternici sa aiba incredere in tine iar de aici decurge o mare responsabilitate, aceea ca nu ai voie sa dezamagesti. Aceasta este si cea mai mare teama a mea, sa nu dezamagesc, ca de gresit gresim inevitabil.

Stil

Ma cam imbrac in costum si m-am obisnuit asa. Abia astept oportunitatea sa port jeans si pantofi sport. Cand ma duc la casa de la tara renunt la costum, la pantofi, imi pun un sort si slapi si dau de mancare la caini.

Parfum

Hugo Boss e preferatul meu.

Operatii estetice

N-am si n-as apela la ele. Este o interventie in viata omului, in evolutia lui iar orice interventie de acest fel este nefireasca.

Afaceri

Viata e o afacere in general. Chiar si evenimentele caritabile sunt o afacere. Depinde doar de inteligenta si calitatile managerului. Eu deocamdata ma situez la nivel de mic antreprenor cu afacerea mea care este legata de productie de televiziune si consultanta media, dar sper sa o dezvolt cat mai mult si cat mai repede. Trebuie sa-mi cresc cota de piata acum pentru ca urmatorii doi ani sunt critici.

Masini

Prefer Audi, ceea ce conduc, dar nu sunt adeptul achizitionarii ultimului tip pentru ca in acest moment investesc cam tot ce castig. Mi-am propus ca in urmatorii cinci ani sa fac suficiente invetitii imobiliare sau de alta natura, astfel incat la 60 de ani sa traiesc din acesti bani.

Casa

Prefer spatiul si atunci sunt adeptul casei la curte desi stau la bloc. Am deja casa parintilor mei aproape de Bucuresti si nu ratez niciodata ocazia sa fug acolo si sa raman peste noapte.

Telefon

Nu sunt dependent de telefon dar ii recunosc utilitatea. Nu-l inchid niciodata decat atunci cand ma urc in avion pentru ca e delict federal daca nu-l inchizi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.